Diashow

Aanmelden nieuwsbrief

Zoeken

Hoopers

Er is een nieuwe hondensport in Nederland namelijk 'Hoopers'. Een sport, overgewaaid uit Amerika, waarbij de honden een parcours af leggen door hoepels die op de grond staan in combinatie met tunnels, tonnen en hekjes. De hond leert zelfstandig werken op aanwijzingen van de baas en hierbij gebruiken we verschillende technieken, afhankelijk van de hond.

Dogs4fun organiseert ook kennismakingsworkshops. Op die manier kan iedereen komen kijken of het een geschikte sport voor jou en je hond is.
Er is per workshop plaats voor 4 tot 6 deelnemers en de kosten zijn € 25,- incl. koffie/thee en iets lekkers voor de hond.
Workshops zijn ook aan te vragen voor op locatie. Dus heb je een groep liefhebbers, kenneldag of verenigingsdag en zoek je nog een leuke activiteit mail me dan om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. 

We geven ook wekelijkse lessen:

Locatie School4Dogs - Weert:
Maandag 19:00 tot 19:45 uur - Hoopers beginners/basis
Maandag 20:00 tot 20:45 uur - Hoopers gevorderden/wedstrijd 

Locatie Dogs4fun - Swartbroek (gemeente Weert):
Vrijdag 14:00 tot 14:45 uur Hoopers basis/gevorderden
Vrijdag 15:00 tot 17:00 uur Hoopers individuele begeleiding op afspraak

Hoopers in groepsverband kost € 80,- per kwartaal (minimaal 10 lessen)
Individuele begeleiding € 25,- per 45 minuten

Starten met trainen kan in overleg. 

Als je geïnteresseerd bent in deze sport kun je me altijd mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

hoopers