Diashow

Zoeken

Welkom bij Dogs4fun

Zoals in de naam al te zien is vinden wij het belangrijk dat je 'plezier' beleeft aan het feit dat je een hond in huis hebt. Of je nu actief aan een hondensport deel neemt of de hond voor de gezelligheid in huis hebt je moet er tijd en energie in stoppen om tot een waardevolle 'vriendschap' te komen. Dogs4fun organiseert activiteiten en workshops om hier een bijdrage aan te leveren. Maar ook als het niet allemaal vanzelf gaat kan men bij ons terecht. Wij houden maandelijks een open spreekuur bij de dierenarts waar men terecht kan met allerlei vragen over de hond. Ook kun je bij ons een traject in van puppy-/puberbegeleiding of gedragsbegeleiding, dit gebeurt op individuele basis.

De activiteiten en workshops die wij organiseren staan in het teken van de relatie baas/hond waarbij we een aanvulling bieden op de groepslessen bij een hondenschool. We gaan hierbij dieper in op de rol van de eigenaar bij het gedrag van de hond en hoe men dit kan leren bij te sturen in de gewenste richting doordat men leert waarom de hond doet wat hij doet. Onze speel-O-theek biedt de mogelijkheid om hersenpuzzels te huren zodat je de hond nog wat extra's kan bieden.

Onze wandelingen vertellen wat meer over het gedrag van de hond in een groep honden, en geeft honden de gelegenheid om hun sociale vaardigheden te oefenen. Deze wandelingen hebben altijd een educatief tintje door de activiteiten die we tijdens de wandeling doen.

Wij bezoeken ook met grote regelmaat lezingen, seminars en andere bijscholingsactiviteiten om te zorgen dat we up-to-date blijven. We zijn geaccrediteerd als Kynologisch Instructeur bij de Raad van Beheer en aangesloten bij de APDT-BeNe. Daarnaast zijn we als Kynologisch Gedragstherapeut aangesloten bij beroepsorganisatie Nederlandse Vereniging voor Honden Gedragstherapeuten (voorheen Alpha).

  Logo NVGH  LidnummerNL00172

Wil jij meer weten over Dogs4fun dan kun je ons altijd mailen.

Hondengroet,
Marijke de Rooij