Diashow

Zoeken

Puppy Power

 

We doen aan uitgebreide socialisatie van onze jonge pups door ze zoveel mogelijk overal mee naar toe te nemen en hem kennis te laten maken met nieuwe prikkels. We leren ze op de hondenschool om te gaan met soortgenoten en te luisteren naar commando’s. Zeker net zo belangrijk of misschien wel nog belangrijker is dat de pup zichzelf leert kennen. Dat de pup zich bewust is van zijn eigen lijf en wat hij daar allemaal mee kan. Ook is het belangrijk dat hij leert wat zelfbeheersing is en niet op alle impulsen hoeft te reageren. Als je hiermee aan de slag gaat samen met de pup leg je een bredere basis voor de toekomst.

Daarnaast zijn er tal van basiscommando's die we de hond aanleren om de dagelijkse omgang en handelingen makkelijker te maken. Hierbij komen oefeningen als zitten, liggen, hierkomen en meelopen aan de lijn allemaal aan de orde. 

Pups kunnen aan deze opvoed- en vaardigheden training meedoen vanaf het moment dat ze bij de nieuwe eigenaar zijn. Er is geen wachtlijst voor deze cursus je kunt direct starten.

We hebben een aantal mogelijkheden voor de begeleiding in deze eerste levensfases van de hond en bespreken die graag persoonlijk met je. Maak gerust een vrijblijvende afspraak waarin we dit samen met een kop koffie kunnen bespreken.