Diashow

Aanmelden nieuwsbrief

Zoeken

Training

Cursussen in kleine groepjes met thema's of individuele begeleiding voor 'her'opvoeding.

Lees verder .....

Puppy Power

Leer uw pup vaardigheden waarmee hij een basis legt voor zijn verdere leven.

Lees verder .....

Met Plezier Op Pad

Dogs4fun gaat maandelijks 'met plezier op pad' in het losloopgebied van het Leenderbos in Valkenswaard. Dit zijn wandelingen met een educatief tintje. We lopen altijd een deel van de wandeling aangelijnd en een deel los, hierbij wordt altijd rekening gehouden met de samenstelling van de groep.

Tijdens deze wandelingen wordt informatie gegeven over gedrag, lichaamstaal en de interacties tussen de honden. Leuk en leerzame wandelingen voor u maar ook een manier om de sociale vaardigheden van uw hond te verbeteren.

Lees verder .....

Hondenplons

De poorten van het buitenzwembad de Wedert gaan open voor baas en hond. Dogs4fun organiseert dit samen met de gemeente Valkenswaard en de VVH.

Lees verder .....

Lezingen & Workshops

Regelmatig organiseren wij lezingen en workshops met betrekking tot het opvoeden en trainen van honden. Ook kunnen wij op verzoek een lezing of workshop op maat aanbieden.

Advies aanschaf hond

Voorkom teleurstelling en frustatie door het kiezen van een hond die past bij u en uw leefsituatie. Wilt u een pup of een hond uit het asiel, een reu of een teef, een rashond of een kruising? Wij kunnen u helpen bij het maken van een verantwoorde en weloverwogen keuze, zodat u een hond kiest waarmee u nog jaren plezier kunt beleven.

Speel-o-theek

Stop of voorkom verveling bij uw hond door hem te laten spelen met therapeutisch speelgoed. Speelgoed wat speciaal ontwikkeld is om de hersenen van de hond te stimuleren waardoor hij zich ook mentaal kan inspannen. Dogs4fun biedt met de Speel-o-theek de mogelijkheid om de spellen te huren zodat u met enige regelmaat een nieuwe uitdaging aan uw hond kunt aanbieden.

Lees verder .....

Hoopers

Een hondensport overgewaaid uit Amerika die geschikt is voor alle honden. Het gaat om het samenspel baas en hond.

Lees verder .....