Diashow

Zoeken

Hondenplons in buitenbad van zwembad de Wedert

 Samen met je hond een verfrissende duik nemen?
Kom dan naar de Valkenswaardse hondenplons. 

Valkenswaard zaterdag 7 september 2013

 
Als afsluiting van het buitenzwemseizoen, wordt op zaterdag 7 september van 10.00 uur tot 16.00 uur de Valkenswaardse hondenplons georganiseerd.

Na de succesvolle Hondenplons van vorig jaar heeft de gemeente Valkenswaard in samenwerking met Dogs4fun en de Verenigde Valkenswaardse Hondenliefhebbers besloten dit evenement weer op de kalender te zetten.
Op zaterdag 7 september is zwembad De Wedert aan de Pastoor Heerkensdreef in Valkenswaard van 10:00 tot 16:00 uur geopend voor bezoekers met hun honden. Wethouder Marcel Bax van de gemeente Valkenswaard zal de hondenplons om 10:00 uur officieel openen en aansluitend zal er tal van demonstraties en activiteiten plaats vinden in en rond het zwembad. Aanwezig zijn diverse hondensporten, hondenactiviteiten en andere ‘hondse' organisaties en kramen. Voor een kop koffie of een versnapering kunt u terecht in het horecagedeelte van het zwembad wat ook de hele dag geopend zal zijn.

Entree
Entreeprijzen zijn € 4,- voor een bezoeker met hond, € 3,- per bezoeker zonder hond en kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Van tevoren aanmelden hoeft niet.
Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma: 

10:00 uur     Opening van de hondenplons

10:30 uur     Demo jacht in en rond het water

11:00 uur     Demo’s bij de V.V.H.

13:00 uur     Dogfrisbee (onder voorbehoud) 

14:00 uur     Behendigheid door de V.V.H.

14:30 uur     Steppen met je hond

15:30 uur     Demo jacht in en rond het water

 
En de hele dag door kun je terecht bij de kramen:

‘t Kempisch Dierenpension – Dogadvice – VVH – Dogs4fun
De Wildenberghonden – Mobitrim – Stepjefit
Bennie Vaasen fotografie – Kwispelhoeve – DOC zuid

 

Voor een hapje of een drankje is het terras geopend.

plons